ΣΥΝΤΑΓΜΑ 31 ΤΟΥ ΜΗΝΑ – ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)


a5628-prodotespolitikoi

«Δεν υπάρχει τόσο χρυσάφι στον κόσμο ούτε τόσο πανέμορφη γη που θα δεχόμαστε ποτέ σε αντάλλαγμα, για να ενωθούμε με τον κοινό μας εχθρό και να υποδουλώσουμε την Ελλάδα.
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους δε θα το κάναμε, ακόμα κι αν το θέλαμε: ο πρώτος και κυριότερος είναι η πυρπόληση και το γκρέμισμα των ναών και των αγαλμάτων των θεών μας.
Θεωρούμε επιτακτικό καθήκον μας να εκδικηθούμε γι’ αυτή τη βεβήλωση με όλη μας τη μανία, όχι να συμμαχήσουμε με αυτούς που την διέπραξαν.
Επιπλέον, υπάρχει το ελληνικό έθνος, η ταυτότητα του αίματος και της γλώσσας, των ναών και της θρησκείας· ο κοινός μας τρόπος ζωής· η Ελλάδα  δεν θα μπορούσε ποτέ να τα προδώσει όλα αυτά.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΠΑΡΑΙΝΕΣΗ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ.

Φίλε, φίλη!
Η παρακάτω επιστολή-παραίνεση έχει ήδη προσυπογραφεί από πολλά κινήματα και μεμονωμένους πολίτες. Θα ανακοινωθεί σύντομα ο κατάλογος των ονομάτων μετά την ολοκλήρωσή του! Παρακαλώ κοινοποίησέ τη και εσύ σε φίλους και ανάρτησέ τη, με στόχο να συμμετάσχουν –όσο το δυνατόν περισσότεροι- σε ανεξάρτητες λαϊκές ενέργειες και προσυπογράψουν την αυτονόητη αυτή επιστολή-παραίνεση, χωρίς ατέρμονες πολιτικολογίες, που εν τέλει τροχοπεδούν, αδρανοποιούν και αναστέλλουν φιλότιμες προσπάθειες για αντίσταση στη γενοκτονία του ελληνικού λαού, που είναι βέβαιη, πασιφανής και πανθομολογούμενη!
Η επιστολή-παραίνεση έχει ως κύριους αποδέκτες τους βουλευτές του κοινοβουλίου –αφού προς αυτούς απευθύνεται και η πρόσκληση του κ. Νότη Μαριά- με κοινοποίηση στα ΜΜΕ κλπ. Ενημέρωσέ με παρακαλώ, αν προσυπογράφεις με ένα ΝΑΙ ή ΟΧΙ ως πολίτης ή φορέας την παρακάτω επιστολή-παραίνεση! Παρακαλώ κοινοποίησέ μου την ενδεχόμενη απάντησή σου, μαζί με το όνομά σου και το δικό σου e-mail ή (και) τον αρ. τηλεφώνου σου. Πιστεύουμε, η εν λόγω ενέργεια είναι σήμερα το απολύτως έλασσον, που επιβάλλεται να πράξει η κοινωνία των πολιτών. Ευχαριστούμε!

Με εκτίμηση
Ο συντονιστής
Αθανάσιος Καρανάσιος

athan.karanasios@hotmail.gr ή

www.facebook.com/athanasios.karanasios

Ακολουθεί η επιστολή :

ΠΡΟΣ
ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ :
Όλους τους Έλληνες Πολίτες, ΜΜΕ, Πολιτικά κόμματα, Blogs, Συλλογικούς Φορείς.

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΠΑΡΑΙΝΕΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ
ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ κ. ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ

Αθήνα, 14/5/201

κ.κ. Βουλευτές,

Σχετικά με την γνωστή «πρόταση» του βουλευτή κ. Νότη Μαριά έχουμε την τιμή, να σας αναφέρουμε τα ακόλουθα :

Κατ αρχή, είναι παράλογο και ουτοπία, να ελπίζουμε ποτέ, ότι όλοι εσείς οι βουλευτές, τουλάχιστον της αντιπολίτευσης, θα προχωρήσετε ποτέ μαζικά σε μια τόσο προοδευτική κίνηση!

Με την άρνηση όμως και την αδιαφορία σας γίνεστε πολιτικά κολάσιμοι. Επικαλείσθε ενδεχομένως ως άλλοθι το γεγονός, ότι «αφού δεν υπάρχει κομματική γραμμή, είναι μη ρεαλιστική οποιαδήποτε ατομική αντίδραση» ή «εφόσον δεν αποφασίζει σύσσωμη η αντιπολίτευση, είναι μη παραγωγική κάθε αντίσταση».

Η αλήθεια όμως είναι, ότι κρύβεστε μέσα στα αυστηρά ελεγχόμενα κομματικά σας «καβούκια», απεμπολώντας –εκτός των άλλων- και το απεριόριστο συνταγματικό σας δικαίωμα της γνώμης και ψήφου κατά συνείδηση!

Έτσι λοιπόν… εσείς οι «αντιπρόσωποι» του λαού αδρανείτε και δεν «κουνιέται φύλλο». Ακόμα και ο κ. Μαριάς μπορεί, να επικαλεστεί αυτό το επιχείρημα και να μείνει άπραγος!

Είναι σαν να έριξε μια τουφεκιά στον αέρα! Και οι Κρητικοί συμπατριώτες του γνωρίζουν την ουσιαστική διαφορά μεταξύ, του «ρίχνω στον αέρα» ή «ρίχνω στο ψαχνό»!

Ας υποθέσουμε τώρα, ότι κατεβαίνουν στις 31 Μαΐου δέκα περίπου βουλευτές και όχι εκατό στην πλατεία Συντάγματος μαζί με το λαό.

Άμεσα ενεργοποιούνται τα ΜΜΕ και το κάνουν θέμα. Εμπλέκονται τα ξένα κανάλια και πληροφορούν, ότι εκεί στην ψωροκώσταινα κάποιοι λίγοι από το ελληνικό κοινοβούλιο -γραφικοί ή ρομαντικοί έστω- αντιδρούν!

Η επίδραση πάνω στο λαό θα είναι σημαντικότατη κι ενθαρρυντική. Η μπλοκόσφαιρα θα πάρει φωτιά! Θα διαμορφωθεί ένα πολιτικό-ψυχολογικό κλίμα θετικό στον κόσμο, ότι τέλος πάντων, εκεί μέσα στο «μπορντέλο» δεν είναι όλοι ανεξαιρέτως για τα «μπάζα».

Δεν είναι όλοι «επίορκοι»! Δεν είναι όλοι ιδιοτελείς επαγγελματίες πολιτικοί και «ανθέλληνες»! Δεν είναι όλοι τους «προδότες» και κολάσιμοι.

Ακόμα κι ένας να αντιδράσει π.χ. ο κ. Μαριάς θα αποκτήσει τεράστιο λαϊκό έρεισμα!

Απλά είναι τα πράγματα : Μία μεμονωμένη κίνηση του βουλευτή κ. Νότη Μαριά, δεν θα είναι καταλυτική για τις παραπέρα εξελίξεις, θα είναι όμως ένα προοδευτικό άλμα, που θα ταράξει τα «νερά»!

Οπωσδήποτε, η πολιτική αυτή πράξη δεν είναι αναγκαία και επαρκής προϋπόθεση, να πυροδοτήσει απελευθερωτικές εξελίξεις από το ζυγό της τυραννικής τρόικα και της αυταρχικής τρικομματικής συγκυβέρνησης!

Είναι όμως αναγκαία συνθήκη και προσπάθεια, για να πιθανολογηθεί ενίσχυση του λαϊκού και πολιτικού κινήματος!

Απεναντίας, αν δεν υλοποιήσει –έστω και ατομικά- την πρότασή του ο κ. Νότης Μαριάς, θα κατηγορηθεί, ότι προμελέτησε ένα μη υλοποιήσιμο σχέδιο, προκειμένου να έχει ο ίδιος -εκ του ασφαλούς- πολιτικό όφελος!

Ενώ, όπως έλεγε ο Καζαντζάκης: «Μην αποφεύγεις τη μάχη, επειδή δεν είσαι σίγουρος, ότι θα νικήσεις. Πολέμα!»
κ.κ. Βουλευτές,

Η επανάσταση του 1821…σαφώς και δεν ήταν η πρώτη προσπάθεια εξέγερσης των σκλαβωμένων. Υπήρξαν προηγουμένως, άλλες αποτυχημένες εξεγέρσεις, που κράτησαν όμως ψηλά το εθνικό φρόνημα. Τελικά, ο αγώνας του ΄21, που απελευθέρωσε την Ελλάδα από τους δυνάστες της, ξεκίνησε από τους λίγους «φιλικούς» και όχι από σύσσωμο το ελληνικό έθνος!

Έχει τεράστια διαφορά το «δεν είμαστε κανένας» από το «είμαστε δυο, είμαστε τρεις, είμαστε χίλιοι δεκατρείς»!

Είναι ολίγον τι ανέκδοτο, να περιμένετε να ξεσηκωθούν μονομιάς καμιά 100στή βουλευτές ή ένα εκατομμύριο πολίτες!

Αν μελετήσει κανείς ιστορικά, τα λαϊκά κινήματα και τις εξεγέρσεις, θα διαπιστώσει, ότι αυτές ποτέ δεν έγιναν με ραντεβού, αλλά αναπτύσσονταν γρήγορα μέσα στη ροή των πραγμάτων. Χρειάζονται πολλά κτυπήματα, για να σπάσει η πέτρα!

Το τελευταίο κτύπημα, δεν θα ήταν το καίριο, αν δεν είχαν προηγηθεί τα προηγούμενα!

Είναι εμπαιγμός στη λογική να υπεραμύνεται κανείς στην προσκόλλησή του στην καθεστηκυία του «συστήματος» και τον συντηρητικό άτολμο κοινοβουλευτισμό και να κοροϊδεύει τους άλλους και τον εαυτό του, ότι δήθεν μέσα από τη θεσμική «πεπατημένη», θα επιτευχθεί η απαλλαγή από τα μνημόνια και η λύτρωση από τα δεσμά της τρόικα …. στα τρία τέρμινα, δηλαδή στη 2α παρουσία.

Γιατί μεσομακροπρόθεμα, όλοι μας θα είμαστε νεκροί, όπως σωστά έλεγε ο Κέυνς!

Κοντολογίς, είναι τεράστιες οι ευθύνες σας σήμερα ως βουλευτών απέναντι στην Ελλάδα και τους Έλληνες. Για όλους τους παραπάνω λόγους,
Σας καλούμε, να αρθείτε στο ύψος των συνταγματικών και πολιτικών καθηκόντων σας και να συμπαραταχτείτε με την πρόταση του συναδέλφου σας κ. Νότη Μαριά

Η θετική απόφασή σας θα αναβαθμίσει το θεσμό της δημοκρατίας, ενώ ενδεχόμενη αποφυγή ή άρνηση, να στηρίξετε αυτή την πρόταση, θα είναι αβάσιμη και θα σας υποβαθμίσει ενώπιον του ελληνικού λαού.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ

—————————————————————————-
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ.

Όχι μόνο τον έχουν να κυκλοφορεί ελεύθερος με την πλήρη κάλυψη Σαμαρά..

Όχι μόνο καταργούν τους οικονομικούς εισαγγελείς που ερευνούν την ληστεία των CDS αλλά και της κλοπής δημόσιου χρήματος απο το κομματικό ταμείο του ΠΑΣΟΚ…

Ανέχονται τον ΓΑΠ να μιλά στο Las Vegas σε συνέδριο των κερδοσκόπων συνοδευόμενος απο τους λοιπούς Ντάλτον….

ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ;

ΟΧΙ
ΣΤΙΣ 31 ΜΑΙΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Posted on 28/05/2013, in Κοινωνία. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Αφήστε το σχόλιο σας

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Vradino

ΦΙλοσοφήσεις, απόψεις, αναλύσεις...οι σκέψεις μας σε άρθρα!

Trakosioi's Blog

Με γλώσσα Δωρική

fakfukfon

e-zine

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ - ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

«Τους καιρούς της παγκόσμιας εξαπάτησης, το να λες την αλήθεια είναι επαναστατική πράξη.»

WordAds

High quality ads for WordPress

Matt on Not-WordPress

Stuff and things.

2013 ΜΑΡΑΘΩΝ

Η δημοκρατία καλεί ξανά μετά από 2500 χρόνια τα παιδιά της. Τους Έλληνες.

κ.α.π.α. - Κίνηση Ακομμάτιστων Πολιτών Αγρινίου

Δημοκρατία είναι το πολίτευμα όπου η εξουσία πηγάζει από τον λαό, ασκείται από τον λαό και υπηρετεί τα συμφέροντα του λαού. - Κίνηση Ακομμάτιστων Πολιτών Αγρινίου - Since 5/8/2011 - © Αστική Εταιρία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Νοθεία στο ψέμα

Λέμε την Αλήθεια - Κριτικάρουμε το ψέμα

JusticeForGreece

Action expresses priorities !

ΕΛΛΑΣ

Ανεξάρτητη ενημέρωση

Plateia Molaon

Το blog της Αμεσοδημοκρατικής Συνέλευσης Λακωνίας

enwmenoi

ολοι ενωμενοι

ΝΕΑ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΤΡΟ ΦΕΛΛΟΥ

Νέα και Παράξενα-Σελίδες εναλλακτικής πληροφόρησης και ειδήσεων-alternative informations

AΡΧΕΙΟ ΕΝΘΕΜΑΤΩΝ 2010- 8.5.2016

Επιμέλεια: Στρατής Μπουρνάζος - Συντακτική ομάδα: Μάνος Αυγερίδης, Μαρία Καλαντζοπούλου, Ιωάννα Μεϊτάνη, Στρατής Μπουρνάζος

Const4ntino's Free Zone

Ημερολόγιο σκέψεων και όχι μόνο...

Αρέσει σε %d bloggers: